Altivar Machine ATV320 je frekventni regulator koji ispunjava zahteve jednostavne i napredne primene sa opsegom snage od 0,18 do 15 kW (0,25 do 20 Hp).

ATV320, kao deo asortimana proizvoda Altivar Machine, dizajniran je sa ciljem da unapredi delotvornost i efikasnost rada mašina, uz optimizaciju troškova projektovanja i inženjeringa za proizvođače originalne opreme (OEM) koji dobijaju pogodnosti od frekventnog regulatora sa sledećim karakteristikama:

I “book” i “compact” faktori oblika su projektovani za laku i jeftinu integraciju sa praktično svakom strukturom mašine i bilo kojim rasporedom unutar ormara ili kućišta mašina.

Napredna konektivnost omogućava integraciju sa najčešćim Ethernet i serijskim komunikacionim mrežama, od EtherNet IP do CAN open, dopunjujući integraciju sa MachineStruxure rešenjima kompanije Schneider Electric i olakšava usaglašenost sa PLC open standardom.

Pouzdana i tačna kontrola brzine motora i kod asinhronih i kod sinhronih motora.

  • Robusni dizajn sa IEC 60721-3-3 štampanom pločom klase 3C3 za unapređenje raspoloživosti mašine u teškim ambijentalnim uslovima, na primer, ambijentalne temperature do 60°C, bez potrebe za dodatnim hlađenjem.
  • Sveobuhvatna ugrađena bezbednost sa, pored sigurnog isključenja momenta, četiri funkcije koje pružaju potpuno praćenje bezbednosti za pojednostavljivanje sertifikacije mašine i obezbeđivanje usaglašenosti sa Direktivom 2006/42/EZ.

Projektovani za optimalni balans dizajna i efikasnosti

Kod mnogih proizvođača originalne opreme, odabir najboljih frekventnih regulatora je tradicionalno podrazumevao kompromise u vidu većih troškova projektovanja, nižeg nivoa pouzdanosti ili ograničene konektivnosti. ATV320 je projektovan za potrebe originalnih proizvođača opreme u svrhu optimizacije kako dizajna mašine tako i efikasnosti životnog ciklusa bez pravljenja takvih kompromisa.

Upotreba motora najviše klase ne garantuje najniže troškove u pogonu. Uz novu seriju frekventnih regulatora Altivar Machine ne morate da pravite kompromise – možete istovremeno uživati u visokim performansama i smanjenim ukupnim troškovima.

Pogledajte kompletan katalog ovde.


Opšti uslovi

Opšti uslovi i pravila kupovine
na našem sajtu


Način plaćanja

Pouzećem ili unapred
saznajte više


Kako kupovati

Saznajte sve o načinu kupovine
u našoj online prodavnici© 2024 Enel.