Modicon M251

Modicon M251Brat blizanac M241 PLC-a. Nedostatak integrisanih signala nadoknađuje dodatnim fieldbus ETHERNET portom namenjenim za distribuirane uređaje. Cenovno podjednako atraktivna ponuda koja ovom kontroleru garantuje uspeh na tržištu. Kao i M241, podržan je moćnim SoMachine 4 okruženjem za programiranje. Obzirom da ne raspolaže integrisanim signalima više je namenjen distribuiranim sistemima mada može biti primereno rešenje i kada je zahtevana ušteda prostora u ormanu. Umesto velikog broja digitalnih i analognih signala M251 upravlja servo i frekventim regulatorima kroz samo jedan CanOPEN kabl, čime se osim uštede u potrebnom broju signala pojednostavljuje šema veze i skraćuje vreme šemiranja.

m251_servo1

.
M251 PLC podržava do 7 signalnih modula u jednom ili 14 modula u dva reka.

U ponudi su samo dva modela. Zajednički su im po jedan ETHERNET, serijski i miniUSB port za programiranje. Razlikuju se po tome što za kontrolu periferija prvi nudi ETHERNET 2 fieldbus port, a drugi CanOPEN master port.

M251 podržava korišćenje memorijske kartice za očitavanje (upload, backup) i kopiranje aplikacije, kao i za učitavanje firmvera.

Za razliku od M221 i M241 ne postoji ponuda kartica za ovaj PLC. Moguće je izabrati samo ETHERNET switch modul ili profibus DP slave modul.

Modicon M251-7

Takođe, zanimljiv je i Bluetooth adapter preko koga je moguća bežična konekcija na ovaj kontroler sa PC računara.

Pogledajte kompletan katalog.

.

.

..

.

.

.

M251 jedinice
.

Modicon M251


Opšti uslovi

Opšti uslovi i pravila kupovine
na našem sajtu


Način plaćanja

Pouzećem ili unapred
saznajte više


Kako kupovati

Saznajte sve o načinu kupovine
u našoj online prodavnici© 2024 Enel.