Modicon TM3 IO moduli

Modicon TM3

TM3 gama IO modula razvijena je tako da neprimetno odrađuje posao za koji je namenjena i nikada ne skreće pažnju na sebe suvišnim prohtevima. Povezati, konfigurisati i koristiti signale- u SoMachine Basic i SoMachine 4 lakše je, brže i intuitivnije dostupno nego ikada. Moduli ove serije analognim i digitalnim signalima dopunjuju celu novu Schneider-ovu gamu kontrolera: M221, M241 i M251. Pored pouzdanosti i jednostavnosti krase ih i rekordno mali gabariti i najniže cene po signalu na tržištu Srbije. Osim standardnih digitalnih i analognih IO modula u ponudi su i motor starter, sigurnosni i moduli za dodavanje još jednog reka.

TM3 moduli ostavljaju najjači utisak kada se koriste u kombinaciji sa HE10 konektorima koji prikupljaju po 16 signala. Na ovaj način ostvarjuje se visoka gustina pakovanja gde na primer 224 DI signala staje na 211mm DIN šine (dakle manje od 1mm po signalu), pri čemu su i visina i dubina rekordno niski (90mm i 70mm).

U ponudi su DI i DO moduli od 8, 16 I 32 signala kao i kombinovani ulazno-izlazni moduli. Što se analognih modula tiče u paleti se nalazi 18 različitih jedinica sa strujnim i naponskim ulazima ili izlazima kao i temperaturni ulazi za PT100 sonde i termoparove. Svi analogni moduli povezuju se preko klema.

Modicon TM3-5Ono što je prava novost za ovu klasu kontrolera su predajnik i prijemnik modul za proširenje konfiguracije za još jedan rek, ili efektivno sa 7 na 14 IO modula. Praktično, broj signala koji se može koristiti bez dodavanja IO ostrva sada je duplo veći. Pored ova dva modula potrebno je poručiti i odgovarajući kabl da bi se rekovi međusobno povezali.

Modicon TM3-15Novost u Schneider Electric-ovoj ponudi za manje i srednje kontrolere su safety moduli. Osim modela koji primaju ulazne signale tu su i moduli sa ulaznim i izlaznim signalima kojima prekidaju sigurnosne krugove napajanja ili dozvola rada i time funkcionalno menjaju sigurnosne releje.
.

Pogledajte kompletan katalog.

TM3 digitalni ulazni moduli
.

Modicon TM3-6

.

TM3 digitalni izlazni i kombinovani moduli
.

Modicon TM3-62
.

TM3 analogni ulazni moduli
.
Modicon TM3-9
.

TM3 analogni izlazni i kombinovani moduli
.
Modicon TM3-92
.

TM3 moduli u sigurnosnoj izvedbi
.

Modicon TM3-14

.

Modicon TM3-142Opšti uslovi

Opšti uslovi i pravila kupovine
na našem sajtu


Način plaćanja

Pouzećem ili unapred
saznajte više


Kako kupovati

Saznajte sve o načinu kupovine
u našoj online prodavnici© 2024 Enel.