Servo pogoni

JEDNOSTAVNO I EKONOMIČNO REŠENJE ZA VAŠE SERVO APLIKACIJE

Servo pogoni realizovani sa Lexium32 serijom servo regulatora u kombinaciji sa visoko dinamičnim BSH i srednje dinamičnim BMH servo motorima predstavlja idealno rešenje za Vaše jednostavne i srednje zatevne aplikacije, bez kompromisa u kvalitetu.

Pogledajte i stranicu naših referenci u ovoj oblasti na sledećoj stranici: REFERENCE

I pored jednostavnosti dizajna i lakoće podešavanja, LEXIUM32 serija servo regulatora po svojim performansama pripada samom vrhu ponudeu ovoj klasi. Brzina strujne i brzinske petlje od 62.5µs (16kHz) i pozicione petlje od 250µs, svrstavaju ovu familiju među najbrže industrijske servo regulatore.

COMPACT model je predviđen za upravljanje pomoću digitalnih i analognih signala (analogna referenca brzine i momenta, limitacija brzine ili momenta, PTI ulaz za impulsno zadavanje pozicije, PTO izlaz koji generiše impulse trenutne pozicije, itd…).

ADVANCED model ima integrisan CANopen interface sa duplim RJ45 konektorom.  Jednostavno se vezuje na sve Schneider Electric PLC i Motion kontrolere. Takođe, ima integrisane digitalne ulaze i izlaze.

MODULAR model ima integrisan PTI/PTO interfejs (impulsni ulaz/izlaz), digitalne ulaze i izlaze, kao i MOTION SEQUENCE tabelu za zadavanje sekvence kretanja (čime se neke jednostavne aplikacije mogu realizovati bez PLC-a). Ono što izdvaja ovaj model jesu tri slota za dodatne kartice:

Prvi slot prima ili SAFETY karticu ili karticu sa dodatnim analognim i digitalnim ulazima i izlazima.

Drugi slot prima enkodersku karticu pomoću koje se na Lexium32 MODULAR regulator može vezati gotovo svaki servo motor (i drugih proizvođača, sa recimo inkrementalnim enkoderom ili resolverom).

Treći slot prima FIELDBUS kartice koje mogu podržavati PROFIBUS DP, CANopen, DeviceNet, Ethernet/IP ili EtherCAT komunikacije.

Svi modeli imaju integrisan kontroler kočenja (ako motor ima ugrađenu kočnicu), DC bus, sigurnosne dvokanalne STO ulaze, slot za memorijsku karticu i EMC filter.

Podešavanja se vrše pomoću displeja koji je integrisan na svakom regulatoru, ili pomoću softvera SoMove Lite ili Lexium CT (oba softvera su besplatna i mogu se naći na sajtu Schneider Electric).

Više informacija u katalogu: LEXIUM 32

Servo motori su vrhunskog kvaliteta (proizvodi ih renomirani Berger Lahr, made in Germany), sa neodimijumskim magnetima (NdFeB) u rotoru, opremnljeni SinCos Hiperface apsolutnim enkoderima visoke rezolucije (singleturn ili multiturn). U enkoderu se u elektronskoj formi nalaze podaci o motoru, tako da regulator pri uključenju automatski čita sve podatke motora. Kao opcija može ići kočnica, klin na vratilu, bolja IP zaštita ili rotacioni konektori .

Opseg snaga se kreće od 300W do 6.5kW.

BMH serija motora nudi opseg momenata od 1.2Nm do 84Nm, a maksimalne brzine idu do 8000rpm. Ova serija ima veću gustinu pakovanja snage, te su motori manjih dimenzija (u odnosu na motore iste snage u drugim klasama) i pogodni su za primene u tesnom prostoru. Nude se u IP50, IP65 i IP67 varijantama.

Više informacija u katalogu: BMH SERVO MOTORI

BSH serija motora nudi opseg momenata od 0.5Nm do 33.4Nm, a maksimalne brzine idu do 9000rpm. Nude se u IP50 i IP65 varijantama. Ova serija se odlikuje niskom inercijom rotora i visokim dinamičkim performansama.

Više informacija u katalogu: BSH SERVO MOTORI


BMH i BSH servo motor

BMH i BSH servo motor


Uz motore, u ponudi su i planetarni reduktori proizvođača NEUGART (made in Germany). Nude se ravnoj i ugaonoj izvedbi, u 4 veličine i 15 različitih prenosa (3:1 do 100:1). Uz reduktore idu i adaptivne međuploče za odgovarajući motor, pa se montiranje motora na reduktor vrši za nekoliko minuta.

NEUGART planetarni reduktori

Više informacija u katalogu: PLANETARNI REDUKTORI


Opšti uslovi

Opšti uslovi i pravila kupovine
na našem sajtu


Način plaćanja

Pouzećem ili unapred
saznajte više


Kako kupovati

Saznajte sve o načinu kupovine
u našoj online prodavnici© 2024 Enel.